Kledingmanager 360

Kledingmanager 360 heeft alle functies van Kledingmanager KMS + de extra modules die u hier onder ziet:

Orderverwerking

Met de order module kunt u zelf orders aanmaken van klanten uit uw showroom of aanvragen die u ontvangt via de e-mail. Artikelen kunt u direct aanklikken uit de database en zo in uw orders plaatsen. Zo heeft u altijd het juiste artikel met de juiste afbeelding en prijs. Voor de meeste artikelen hoeft u de data niet meer handmatig in te voeren wat u veel tijd en energie zal besparen.

Bewerkingen

In de bedrijfskleding zijn bewerkingen zoals transfers, zeefdruk en borduring een belangrijk onderdeel. Daar is in de kledingmanager 360 rekening mee gehouden. U kunt zelf soorten en posities van bewerkingen aanmaken en deze vastleggen in de order. Daarnaast kunt u ook de voorraad bijhouden van bijvoorbeeld transfers die u heeft ingekocht. U kunt meerdere bewerkingen aan één artikel toevoegen.

Bestellingen

Kledingmanager 360 beschikt over een bestelmodule. U kunt van individuele orders een bestellen maken, maar u kunt ook een adviesbestellijst genereren zodat u in één keer per fabrikant uw bestellingen kunt doorschieten. Dit scheelt voor veel dealers veel uitzoekwerk om alle bestellingen bij elkaar te voegen.

Voorraadbeheer

Kledingmanager 360 beschikt over voorraadbeheer. Zodra u een bestelling binnen krijgt, kunt u die volledig, maar ook in deelleveringen binnen boeken. Ditzelfde geldt ook voor de uitlevering. Heeft u een deellevering dan ziet u nog wat u aan backorders open heeft staan zodat u tijdig uw klant kunt informeren over de levertijd.

Pakbonnen

Voor elke uitlevering maakt u een pakbon. Zo weet u precies wat u heeft geleverd en heeft uw klant een duidelijk overzicht wat hij heeft ontvangen. Zendingen uit het verleden kunt u gemakkelijk oproepen.

Facturatie

Van de geleverde goederen kunt u gemakkelijk een factuur maken. U hoeft niets handmatig meer in te voeren omdat het systeem alle informatie al heeft. Ook is het mogelijk om van meerdere leveringen één verzamelfactuur te maken.

Passie voor kleding en ICT.

 Een softwarecollectief in de promotie en bedrijfskledingbrance. Dit doen we in samenwerking met de aangesloten bedrijfskledingfabrikanten.

  • Entirely cloud based – Volledig cloud gebaseerd

  • Any number of devices – Onbeperkte toegang

  • Personal sign-in – Persoonlijke login in de shops

  • Disaster recovery – Veilige hosting van uw data middels SSL

  • Access from anywhere – Altijd en overal toegang

  • Real-time backups – Altijd uw data veilig in backup in EU servers

Gebruiksvriendelijk en snel.

De kledingmanager app is ontwikkeld met de laatste PHP en mysql technologie en is volledig mobiel en tablet vriendelijk. Ondanks de vele mogelijkheden hebben we “gebruiksgemak” als uitgangspunt gehouden. Ook mensen die niet elke dag achter een PC zitten kunnen er prima mee overweg.