Marten Borra | TexoData

Tel. 085-3038612 | info@texodata.nl

Roy Kemmerling | Promidata

Tel. 045 204 5040 | info@promidata.com

Promidata ontzorgt distributeurs in promotionele sector, TexoData doet dat in de bedrijfskleding en PBM markt. Promidata is na 17 jaar inmiddels een begrip voor menig supplier en distributeur. Sinds 2017 werken TexoData en Promidata samen en bundelen ze elkaars krachten om zowel de promotionele markt als de bedrijfskleding markt te voorzien van krachtige oplossingen.

Met 17 enthousiaste collega’s (waarvan 7 eigen ontwikkelaars) proberen we elke dag het verschil te maken. Het is een geoliede machine die goed op elkaar is ingespeeld. Het is net als een formule 1 team waarbij iedereen zijn bijdrage levert. Hierdoor komen we tot de meest krachtige oplossingen waarbij we altijd een aantal stappen voorruit denken.

Door deze krachtige oplossingen houd je meer tijd over voor de klant en heb je minder “rompslomp”.  Dit creëert een vruchtbare bodem voor langdurige en succesvolle relaties. Door een goede samenwerking met de fabrikanten blijf je up2date als het gaat om artikelinformatie en promoties. Het is een driehoek concept waarbij alle partijen elkaar verder helpen.

Naast de kledingmanager hebben we verschillende oplossingen op het gebied van data, productpresentatie en orderverwerking. Neem eens een kijk je op:

www.promidata.com voor oplossingen voor in promotionele branche.

www.texodata.nl voor oplossingen voor in bedrijfskleding branche.

Wilt u ook van deze voordelen gebruik maken? Neem dan contact met ons op! Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie!