Software collectief | De kracht van samenwerken

De kledingmanager is een activiteit van TexoData en Promidata, het portaal is bedoelt om eindgebruikers te informeren over deze software.

TexoData en Promidata beheren in samenwerking met de fabrikanten de productdata voor de promotie en bedrijfskledingbranche. In samenwerking met de fabrikanten ontstaan mooie oplossingen waar zowel de dealer als eindgebruikers de vruchten van plukken. Dealers hoeven met deze oplossingen en de centrale dataverwerking in de keten niet opnieuw het wiel uit te vinden. Door de ondersteuning en samenwerking met de fabrikanten ontstaat er een “software collectief” waarmee de dealer als eindgebruiker kosten kan besparen en de kans op fouten kan verkleinen.

Wilt u gebruik maken van de kledingmanger en hebt u een dealerschap van 3 of meer merken in onderstaand overzicht dan kunt u een voucher aanvragen van €250.- die u kunt inleveren bij het opstarten van uw abonnement.

Heeft u meer dan 3 dealerschappen van onderstaande fabrikanten dan kunt u de voucher aanvragen. Selecteer hier onder waarvan uw dealer bent en u ontvangt uw voucher per e-mail. Deze is alleen te gebruiken op de opstartkosten van de kledingmanager. (vouchers zijn niet overdraagbaar aan partners of externen)